You are here

Agenda

25 oktober 2016: Bijeenkomst Meedenken - Mee-ontwikkelen_ Meebewegen _ Meegenieten
Locatie: het Muntgebouw, Leidseweg 90, 3531 BG  Utrecht

Programma

Op 25 oktober 2016 organiseert het ministerie van Economische zaken, in samenwerking met haar partners, de bijeenkomst MijnOverheid voor Ondernemers: Meedenken – Mee-ontwikkelen – Meebewegen – Meegenieten in Utrecht. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen en mee te denken in het kader van de ontwikkeling van MijnOverheid voor Ondernemers. 

Achtergrond

Het afgelopen jaar heeft het ministerie van Economische Zaken samen met haar partners gewerkt aan de doorontwikkeling van het Ondernemingsdossier in samenhang met het Ondernemersplein en de Berichtenbox Bedrijven. In MijnOverheid voor Ondernemers krijgt de ondernemer straks door inzicht en overzicht meer regie op zijn gegevens. Ook ervaart de ondernemer de overheid meer als één geheel in digitale, zakelijke dienstverlening.

 

Met MijnOverheid voor Ondernemers willen we zo goed mogelijk aansluiten op de digitale dienstverlening van verschillende overheden en de wensen van ondernemers. Daarom hebben we in het voorjaar van 2016 onderzoek gedaan, gesprekken gevoerd en diverse sessies georganiseerd met verschillende overheidspartijen. Op basis van de uitkomsten is het eerste concept voor MijnOverheid voor Ondernemers ontwikkeld. Dit concept is nog steeds in ontwikkeling, impulsen van buiten blijven welkom. De basisversie van MijnOverheid voor Ondernemers zal in de eerste helft van 2017 opgeleverd worden.

 

Wat bieden wij op 25 oktober?

Bij de ontwikkeling van MijnOverheid voor Ondernemers willen we graag de innovatieve kracht van het bedrijfsleven benutten. Om zo een volwaardige en op de ondernemer toegesneden voorziening, neer te zetten. Wij zijn dus benieuwd naar uw ervaringen en denkbeelden.  Ook willen we in de toekomst ondernemers in staat stellen om diensten aan te bieden, die van nut kunnen zijn voor MijnOverheid voor Ondernemers.

 

Verschillende sprekers nemen u mee in de resultaten van de verschillende onderzoeken en het concept achter MijnOverheid voor Ondernemers.

 

In de middag kunt u deelnemen aan workshops. We gaan daarbij dieper in op het concept MijnOverheid voor Ondernemers, de berichtenvoorziening voor ondernemers in MijnOverheid voor Ondernemers, het Ondernemersplein in relatie tot MijnOverheid voor Ondernemers, de diensten van overheden in aansluiting op MijnOverheid voor Ondernemers  en wensen en ideeën van ondernemers over MijnOverheid voor Ondernemers. De exacte omschrijving en indeling van de workshops ontvangt u binnenkort.

 

Waar, wanneer en reisinformatie

De bijeenkomst start om 9.00 uur met netwerken onder het genot van een kopje koffie of thee. Om 9.30 uur start het programma. En het wordt afgesloten met een netwerkborrel, verwacht einde 16.00 uur. 

Locatie: het Muntgebouw, Leidseweg 90, 3531 BG  Utrecht. Het Muntgebouw is goed bereikbaar met de trein vanaf Utrecht CS. Ook voor informatie over parkeren klikt u hier.  Let op. De ov-informatie staat iets verder onder aan de contactpagina.

 

U kunt uw aanmelding (of die van uw collega) hier doorgeven, dan ontvangt u binnenkort een programma met een aantal workshops waarvoor u zich kunt inschrijven.

Netwerken
Neem materiaal en visitekaartjes mee. Er is volop gelegenheid om te netwerken, te inspireren en kennis uit te wisselen

Voor informatie mailt u de organisatie van dit evenement MijnOverheid voor Ondernemers@uitstekendgeregeld.nl of belt u 06-53353080 (Carolyne Zevenhuizen).